Hei Sol

Helt hinsides. Helt Pro

Sammenlign iPhone-modeller

iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Plus
iPhone 14
iPhone SE (3. gen.)
Velg hvilke modeller du vil sammenligne.
Produktbilder
Finish
Hurtigvisning
Dynamic Island
Sikkerhet
Kamera
Handlingsmodus
Batteri
Chip
Face ID / Touch ID
Mobilnett

Slik kjøper du iPhone

Lever inn den gamle telefonen din,

få avslag på ny iPhone.

Med Trade-in hos Page one får du direkte avslag
på ny iPhone. Hvor mye du får for den gamle telefonen
anslås i butikken. Bra for deg, og bra for miljøet.

Aktuelt tilbehør

MagSafe

Smekk på et magnetisk deksel,
en lommebok eller begge deler.
Og få raskere trådløs lading.

AirTag

AirPods

Juridiske fraskrivelser
Skjerm: Skjermen har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 5,42 tommer (iPhone 13 mini, iPhone 12 mini), 5,85 tommer (iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X), 6,06 tommer (iPhone 14 Pro, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR), 6,12 tommer (iPhone 14 Pro), 6,46 tommer (iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max), 6,68 tommer (iPhone 14 Plus, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max) og 6,69 tommer (iPhone 14 Pro Max) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.
Strøm og batteri: Batteritid avhenger av nettverkskonfigurasjon og andre faktorer. Faktiske resultater varierer. Batteriet kan lades kun et begrenset antall ganger, og det kan hende at det til slutt må byttes ut. Batteritid og antall ladinger avhenger av bruk og inn­stillinger. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries og apple.com/no/iphone/battery.html
Mobiloperatører: Abonnement for datatrafikk kreves. 5G er tilgjengelig i utvalgte områder og fra utvalgte opera­tører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G LTE-støtte, og se apple.com/no/iphone/cellular.