Velg hvilke Apple Watch-modeller du vil sammenligne.

 
Apple Watch Series 8
Apple Watch SE (2. gen)
Apple Watch Ultra
Velg hvilke modeller du vil sammenligne.
Bilder
Finish

Ikke relevant

Ikke relevant

Titan

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Aluminium
Aluminium
Aluminium

Ikke relevant

Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Rustfritt stål
Rustfritt stål

Ikke relevant

Ikke relevant

Ikke relevant

Rustfritt stål
Rustfritt stål
Rustfritt stål
Rustfritt stål

Ikke relevant

Rustfritt stål

Ikke relevant

Hurtigvisning
Størrelse på urkasse – 2
Skjerm
Vannbestandig
Vannbestandig – 2
Oksygen i blodet
Temperaturmåling
Nødanrop (SOS)
Kompass
Tilgjengelige mobilnettverk
Batteri

Tilbehør til Apple Watch

Match og mix

Velg blant mange forskjellige
stiler og farger

Juridiske fraskrivelser
Støvbestandighet: Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra og Apple Watch Series 7 er støvbestandige med en rangering på IP6X.
MIL-STD 810H: Testet i henhold til standardene for høyde, høy temperatur, lav temperatur, temperatursjokk, nedsenking, frysing og tining, støt og vibrasjoner.
Vannbestandighet: Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE har en vannbestandighetsrangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at den kan brukes til aktiviteter i vannoverflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE (2. gen.) skal derimot ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket over tid. Se support.apple.com/no-no/HT205000 for mer informasjon. Apple Watch Ultra har en rangering for vannbestandighet på 100 meter i henhold til ISO-standard 22810. Den kan brukes til sportsdykking (med en kompatibel tredjepartsapp fra App Store) ned til 40 meter og til vannsport som innebærer høy hastighet. Apple Watch Ultra skal ikke brukes til dykking dypere enn 40 meter. Vannbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket over tid. Se support.apple.com/no-no/HT205000 for mer informasjon.
Oceanic+-appen: Oceanic+ krever et abonnement. Tilgjengelig på App Store. Du må alltid følge dykkereglene, dykke med en annen person og ha en ekstra enhet tilgjengelig.
Oksygen i blodet-appen: Målinger i appen Oksygen i blodet er ikke ment for medisinsk bruk, inkludert selvdiagnose og legekonsultasjon, og er utelukkende laget for bruk i forbindelse med mosjon og velvære.
EKG-app: EKG-appen er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere (ikke inkludert Apple Watch SE) med den nyeste versjonen av iOS og watchOS. Se sammenligning av modeller på apple.com/no/watch. EKG er ikke ment for brukere yngre enn 22 år. Med EKG-appen kan Apple Watch ta et EKG tilsvarende et håndholdt elektrokardiogram.
Varsling om ujevn hjerterytme: Varsling om ujevn hjerterytme krever nyeste versjon av watchOS og iOS. Den er ikke ment for brukere yngre enn 22 år eller personer som tidligere har fått diagnosen atrieflimmer (AFib).
Temperaturmåling: Funksjonen for temperatur­­måling er ikke en medisinsk funksjon, og den er ikke ment for bruk til medisinsk diagnostisering, behandling eller andre medisinske formål.
Syklus: Syklus-appen er ikke ment for bruk som prevensjonsmiddel. Data fra Syklus-appen skal ikke brukes til diagnostikk.
Nødanrop (SOS) og Registrering av bilulykke: Apple Watch Series 4 og nyere kan bruke mobilnett til Nodanrop (SOS).
Internasjonale nødnummer: Funksjonen for internasjonale nødnummer krever Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8, Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 6 eller Apple Watch SE. Her finner du en liste over land og regioner: www.apple.com/no/watchos/feature-availability.
Internasjonal roaming: Pris for roaming i utlandet bestemmes av mobiloperatøren. Ta kontakt med operatøren for mer informasjon. Se apple.com/no/watch/cellular for en oversikt over støttede operatører.
Familieoppsett: Ikke alle funksjoner er tilgjengelige hvis Apple Watch settes opp med Familieoppsett. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobil­­nettverk. Ta kontakt med mobil­operatøren din for mer informasjon. Du finner en liste over deltakende mobil­operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular.
Mobilnett og trådløst nett: Mobilabonnement kreves for tilgang til mobil­nettverk. Ta kontakt med mobil­operatøren din for mer informasjon. Tilkobling varierer avhengig av nettverks­­forbindelse. Roaming i utlandet støttes ikke. Du finner en liste over deltakende mobil­operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Se support.apple.com/no-no/HT207578 for mer informasjon om oppsett.
Strøm og batteri: Batteritiden varierer avhengig av bruk og konfigurasjon. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries.
Hurtiglading: Hurtiglading er bare kompatibelt med Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra og Apple Watch Series 7. Andre modeller har vanlig ladetid.
App Store: Apper er tilgjengelige på App Store.
Remmer: Tilgjengeligheten av remmer kan variere.
Kompatibilitet: Apple Watch Series 8, Apple Watch SE (2. gen.) og Apple Watch Ultra krever iPhone 8 eller nyere og nyeste iOS.

Tilgjengelige funksjoner: Funksjoner kan bli endret. Enkelte funksjoner, applikasjoner og tjenester er kanskje ikke tilgjengelige i alle regioner eller for alle språk. Du finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/watchos/feature-availability.