iPad Pro

Med superkrefter fra M2

iPad

Kul. Kunsterisk.
Kraftig.

Hvilken iPad passer for deg?

 
iPad Pro 12,9" (6. gen.)
iPad Air (5. gen.)
iPad (10. gen.)
iPad (9. gen.)
iPad mini (6. gen.)
Velg hvilke modeller du vil sammenligne.
Bilder
Finish
Hurtigvisning
Chip
Kamera
Frontkamera
Tilkobling
Mobilnett
Personvern
Lagringsplass
Kompatibilitet med Apple Pencil
Kompatibilitet med tastatur

Tilbehør

Se iPad-tilbehør

Page one Trade In

Få avslag på en ny iPad.

Bytt inn en kvalifisert iPad,
og få kredit avslag på ny.
Eller resirkuler den kostnadsfritt.
Bra for deg, og bra for miljøet.

 

Få en estimert innbytteverdi i butikk.

Juridiske fraskrivelser

Skjerm: Skjermene har avrundede hjørner. Skjermen på 12,9-tommers iPad Pro måler 12,9 tommer på diagonalen, 11-tommers iPad Pro måler 11 tommer på diagonalen, iPad Air og iPad (10. gen.) måler 10,86 tommer på diagonalen, og iPad mini måler 8,3 tommer på diagonalen. Den synlige skjermflaten er mindre. Liquid Retina XDR-skjermen er bare tilgjengelig på 12,9-tommers-modellen.

Mobiloperatører: Abonnement for datatrafikk kreves. 5G og 4G LTE er tilgjengelig i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten varierer avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om 5G- og LTE-støtte, og se apple.com/no/ipad/cellular.

Tilbehør: Tilbehør selges separat, og tilgjengelig­heten kan variere. Kompatibilitet varierer avhengig av generasjon. Apple Pencil (1. gen.) krever USB-C-til-Apple Pencil-adapteren for å fungere med iPad (10. gen.). Tilgjengeligheten kan variere.

Lagringsplass: Mengden tilgjengelig plass er mindre og vil av ulike årsaker variere. Lagrings­­kapasiteten kan variere avhengig av programvare­­versjon, innstillinger og iPad-modell. 1 GB = 1 milliard byte, og 1 TB = 1 billion byte. Kapasiteten er mindre etter formatering.