Møt din lokale Apple forhandler

I desember 2007 flyttet Page One til Tønsberg sentrum. Hos oss møter du mennesker som lever og ånder for Mac, og som kan tilby deg eksperthjelp enten du er helt fersk eller ønsker en dypere forståelse av Apples verden.

I tillegg til Apples utvalg av datamaskiner, programvare, ekstrautstyr og hjelpemidler har vi også et bredt utvalg av 3-parts produkter. Du kan føle deg trygg på at det vi har i hyllene vil fungere optimalt med din Mac eller iPhone/iPod da alle våre produkter er grundig testet før de havner i våre hyller.

Page one er en av ca 25 Apple Premium Reseller i Norge. Den tittelen innebærer mye ansvar. Vi skal gi deg rådene, hjelpen og tilliten du ikke får hos alle andre. Vårt mål er å yte god og rask service slik at problemene du måtte ha blir løst så raskt og effektivt som mulig.

Tilbehør

Vi har en nøye utplukket tilbehørsrekke som supplerer og komplimenterer våre hovedprodukter. Vi tilbyr et bredt utvalg av programmer, musikktilbehør, kabler, tegnebrett, bager og det du ellers skulle trenge til din Mac, iPad eller iPhone. Våre leverandører består blant annet av; Bose, Adobe, Twelve South, Microsoft, Incase, Wacom, Western Digital, Lacie, Logitech, Beats og Richmond & Finch. Vi tror du vil like det du ser.

Verksted

Siden 2010 har Page one vært Apple-autorisert verksted. Våre dyktige teknikere jobber raskt for at du skal få ditt høyt verdsatte produkt tilbake så raskt som mulig. Effektivitet og kvalitet er to ord vi verdsetter på verkstedet. Kom innom dersom du trenger service på ditt Apple-produkt.

Bedrift

Helt fra oppstarten har vi jobbet tett med store og små bedriftskunder. Over halvparten av aktivitetene våre, gjøres faktisk for proffkunder. Komplette installasjoner og levering av hardware og software, oppsett av servere, nettverk, utvikling av interne systemer, back-up og support er blant tjenester vi kan tilby. Vi er også glade i gode utfordringer. Enten du jobber i et Apple-basert miljø, eller om det er en god blanding, har vi de effektive løsningene som passer din bedrift.

Skreddersydd

Din Mac er utstyrt med nok kraft til å gjøre omtrent hva som helst. Ikke la feil verktøy være en hindring for at du og din bedrift når de målene dere jobber for. Vårt sertifiserte personell hjelper deg å finne rett løsning.

Finansiering

Vi hjelper til med å organisere leasing eller finansiering gjennom våre samarbeidspartnere. Bare spør oss.

Resirkulering

Hos oss kan du bytte inn enheten din og bruke pengene på det du virkelig ønsker deg. Vi graderer telefonen din utifra hvilken tilstand den er i. Verdien kan du bruke som gavekort i butikken, eller trekke den rett fra kjøpesummen på din nye Mac, iPhone eller iPad.

Apple Premium Reseller

I mai 2010 ble Page One autorisert Apple verksted, i 2013 ble vi Apple Premium Reseller. For Apple kunder i området betyr dette at du kan levere din Mac til reparasjon hos oss uten at maskinen forlater butikken. Når maskinen er ferdig på service, får du beskjed om at den er klar til henting hos oss. Vi tar oss av maskinen din fra start til slutt. Hos oss kan du levere inn ditt Apple-produkt til service, det spiller det ingen rolle hvor produktet er kjøpt. iPhone må leveres/sendes til utsalgsstedet.

File Maker

Page one har utviklet spesialtilpassede databaseløsninger for små og store firmaer. Med verktøyet FileMaker lager vi prisgunstige, brukervennlige og kraftige løsninger som fungerer på Mac, Windows, iPhone og iPad samtidig, uten noen form for omkoding. iPhone og iPad app-en, FileMaker GO, er i tillegg gratis. I flere av prosjektene har vi også integrert etikettskrivere og strekkodelesere for supereffektiv dataregistrering. En mer effektiv arbeidsdag er kanskje nærmere enn du tror.

Adobe Creative Cloud

Design har alltid gått hånd i hanske med Apple. Med Adobe Creative Cloud blir det enkelt å kjøpe, oppgradere og håndtere lisenser. Vi kjenner vel alle til hvor mange problemer det blir hver gang det kommer en ny versjon av programvare? For mange firmaer koster arbeidet rundt dette mye penger. Adobe Creative Cloud for Teams løser problemet én gang for alle. Administrasjonen foregår enkelt og effektivt via en nettbasert adminkontroll. Her legger du til og sletter brukere på et øyeblikk. Creative Cloud gir deg tilgang til alle Adobes kreative programmer. Med Creative Cloud får du umiddelbart tilgang til de siste oppdateringene og nyeste versjonene.

 

Page one

Farmandstredet
Jernbanegaten 1D
3110 Tønsberg

Telefon 333 61 100
E-post butikk@pageone.no

 

ÅPNINGSTIDER

Farmandstredet
Man-Fre   10:00-20:00

Lørdag     10:00-18:00

Se farmandstredet.no for avvik.

 


Facebook