iMac Pro

Mer kraft til proffene.

Proffene elsker iMac. Så Apple har laget en akkurat for deg. Den er fullspekket med den kraftigste grafikken og prosessorene noensinne i en Mac, samt avansert lagringsplass, minne og I/O-teknologi – alt bak en imponerende Retina 5K-skjerm utført i den ikoniske alt-i-ett-designen. Fra fotografering og videoredigering til 3D-animasjoner og musikk, programvare­­utvikling og forskning – iMac Pro kan forvandle de største ideene dine til det beste du noen gang har gjort.

Opptil 18 kjerner i en iMac. Nei, det er ikke en skrivefeil.

En iMac med fire kjerner er imponerende nok. Men en iMac med åtte, ti, fjorten eller atten kjerner er en helt annen verden. Med Turbo Boost økes hastigheten til 4,5 GHz, og iMac Pro får kraften og fleksibiliteten til å balansere flerkjerne­­­-prosessering med entrådsytelse. Med nye AVX-512 vektorinstruksjoner og ny bufrings­arkitektur kan prosessoren håndtere enda mer data – enda raskere. Det betyr at du kan rendre bilder, redigere video på opptil 8K, redigere fotografier, lage lydeffekter i sanntid eller utvikle din egen femstjerners app – i lynets hastighet.

 • 8-, 10-, 14- eller 18‑kjerners Xeon‑prosessor
 • Turbo Boost på opptil 4,5 GHz
 • Buffer på opptil 42 MB

Partikkelsimulering. Elementært.

Røyk som velter ut. Styrtregn. En kornåker som vaier i vinden. Med opptil 18 kjerner og Hyper-Threading-teknologi kan du enkelt lage og rendre all slags partikkelgrafikk på iMac Pro – statisk eller animert, i 2D eller 3D.

Vega-grafikk. Udyret bak skjønnheten.

Med Radeon Pro Vega-grafikk, leverer iMac Pro den beste grafikken i arbeidsstasjonsklassen noensinne for Mac. Den første Macen med Vega-arkitektur har opptil 16 GB HBM (High Bandwidth Memory), som gir langt bedre ytelse. Den er opptil dobbel så rask som andre iMac-grafikkprosessorer og opptil tre ganger raskere enn grafikkprosessoren i Mac Pro. Det betyr høyere bildefrekvenser for VR, 3D-rendring i sanntid, mer naturtro spesialeffekter og gaming med grafikk­innstillingene skrudd til topps. Den har også støtte for databehandling med enkel og halv presisjon, slik at instruksjoner som ikke krever full 32-bits presisjon, kan utføres dobbelt så raskt. Hvor raskt? Opptil 22 teraflops.

Ekstern VRAM er erstattet med HBM2 og grafikkprosessor på én brikke, så data kan hentes i opptil 400 GBps.

 • Radeon Pro Vega 56 eller 64
 • Opptil 11 teraflops enkel presisjon
 • Opptil 22 teraflops halv presisjon
 • 8 GB eller
  16 GB HBM
 • 400 GBps minnehastighet

Virtuell virkelighet blir til virkelighet.

Med den nye Vega-grafikkprosessoren i iMac Pro kan du gjøre mer enn bare å leve deg inn i VR-verdener. Du kan skape dem fra grunnen av.

Sakens kjerne.

iMac Pro er optimalisert for ytelse. Slik er den sammenlignet med iMac og Mac Pro:

Autodesk Maya 2018

raskere Arnold-rendring¹

3,4x

18-kjerners iMac Pro

2,2x

10-kjerners iMac Pro

1,5x

12-kjerners Mac Pro

4-kjerners iMac (referansepunkt)

3,4x raskere Arnold-rendring¹

Maxon Cinema 4D

raskere 3D-ytelse i sanntid²

1,8x

iMac Pro Radeon Pro
Vega 64

0,6x

Mac Pro FirePro D700

iMac Radeon Pro 580 (referansepunkt)

1,8x raskere 3D-ytelse i sanntid²

Build Time

raskere kompilering: Clang, LLVM og compiler-rt med Ninja³

2,4x

18-kjerners iMac Pro

1,9x

10-kjerners iMac Pro

1,2x

12-kjerners Mac Pro

4-kjerners iMac (referansepunkt)

2,4x raskere kompilering: Clang, LLVM og compiler-rt med Ninja³

OsiriX MD

raskere volumrendring i 3D⁴

5,1x

iMac Pro Radeon Pro
Vega 64

1,0x

Mac Pro FirePro D700

iMac Radeon Pro 580 (referansepunkt)

5,1x raskere volumrendring i 3D⁴

Wolfram Mathematica

referansepunkt for prosessorytelse⁵

2,8x

18-kjerners iMac Pro

1,9x

10-kjerners iMac Pro

1,5x

12-kjerners Mac Pro

4-kjerners iMac (referansepunkt)

2,8x referansepunkt for prosessorytelse⁵

Adobe Photoshop CC

raskere bearbeiding av filtre⁶

2,3x

18-kjerners iMac Pro

1,8x

10-kjerners iMac Pro

0,7x

12-kjerners Mac Pro

4-kjerners iMac (referansepunkt)

2,3x raskere bearbeiding av filtre⁶

Pixelmator Pro

raskere rendring av effekter⁷

4,1x

iMac Pro Radeon Pro
Vega 64

0,2x

Mac Pro FirePro D700

iMac Radeon Pro 580 (referansepunkt)

4,1x raskere rendring av effekter⁷

Logic Pro X

raskere overføring i frakoblet modus⁸

4,6x

18-kjerners iMac Pro

3,7x

10-kjerners iMac Pro

1,5x

12-kjerners Mac Pro

4-kjerners iMac (referansepunkt)

4,6x raskere overføring i frakoblet modus⁸

Logic Pro X

flere Sculpture-spor⁹

12,4x

18-kjerners iMac Pro

8,3x

10-kjerners iMac Pro

1,8x

12-kjerners Mac Pro

4-kjerners iMac (referansepunkt)

12,4x flere Sculpture-spor⁹

Final Cut Pro X

raskere rendringshastighet¹⁰

2,8x

18-kjerners iMac Pro

2,3x

10-kjerners iMac Pro

1,4x

12-kjerners Mac Pro

4-kjerners iMac (referansepunkt)

2,8x raskere rendringshastighet¹⁰

Compressor

raskere 8-bits HEVC-eksport¹¹

3x

iMac Pro Radeon Pro
Vega 64

iMac Intel Media Engine

3x raskere 8-bits HEVC-eksport¹¹

Mer minne
for massive prosjekter.

Med fire minnekanaler kan iMac Pro oppgraderes med opptil 128 GB. Du kan visualisere, simulere og rendre enorme 3D-modeller. Opprette flere testmiljøer for multiplattform­utvikling. Ha mange apper åpne samtidig. Dette er rå kraft. For alt du har lyst å gjøre.

 • Opptil 128 GB
 • 2666 MHz DDR4 ECC

Lagring med høy ytelse.
Raskere opplasting. Raskere oppstart.

Med flashlagring på opptil 4 TB kan du jobbe med store 4K- og HD-prosjekter, uavhengig av kodek. Og med en gjennomstrømming på opptil 3 GBps går det raskere enn noensinne å laste inn enorme filer og starte apper.

 • Opptil 4 TB SSD
 • 3,3 GBps skrivehastighet
 • 2,8 GBps lesehastighet

T2-chip. Bedre integrering. Større sikkerhet.

Vi presenterer T2 – andre generasjon av Apples spesial­utviklede Mac-chips. Ved å redesigne og integrere en rekke kontrollere fra andre Mac-systemer, som system­administrerings­kontrolleren, bildesignal­prosessoren, lydkontrolleren og SSD-kontrolleren, får Macen nye funksjoner med T2. For eksempel samarbeider bildesignal­prosessoren i T2-chipen med FaceTime HD-kameraet for å gi deg bedre tonevalg og eksponerings­kontroll, ansikts­gjenkjennings­basert auto­eksponering og automatisk hvitbalanse. T2 gjør også iMac Pro enda sikrere, takket være en Secure Enclave-koprosessor som er grunnlaget for nye funksjoner for kryptert lagring og sikker oppstart. Dataene på SSD-harddisken krypteres ved hjelp av dedikert AES-maskinvare uten å påvirke ytelsen til SSD-harddisken, og Intel Xeon-prosessoren frigjøres til andre data­behandlings­oppgaver. Den sikre oppstartskjeden sørger for at programvare ikke lar seg tukle med på laveste nivå, og at kun programvare som er godkjent av Apples operativ­system, lastes inn ved oppstart.

Videoperformance-kunstner.

iMac Pro har nok båndbredde til å takle flere videostrømmer samtidig – helt uanstrengt. Og med opptil 4 TB flashlagring er det bare barnemat å arkivere og laste inn digre prosjekter.

Seriøs I/O
for seriøst arbeid.

Som du kan forvente av en så spekket maskin, har den mange nok høyhastighetsporter til at du kan skape et arbeidsområde med gjennomgående høy ytelse. Med fire Thunderbolt 3-porter kan du koble til to 5K-skjermer – med 44 millioner piksler totalt – og overføre data ved utrolige 40 Gbps. Og du får noe helt uventet i en iMac: 10 Gb Ethernet. Nå går det opptil ti ganger raskere å dele filer mellom stasjonære maskiner og foreta nettverkslagring med høy ytelse.

 • 40 Gbps Thunderbolt 3

  Fire Thunderbolt 3-porter. Støtte for USB 3.1 og DisplayPort‑videosignal over USB-C.

 • Opptil 44 millioner piksler

  5K-skjerm med muligheten til å koble til to ekstra 5K-skjermer.

 • 10 Gb Ethernet

  Støtter også bransjestandarden Nbase‑T for internetthastigheter på 1 Gb, 2,5 Gb og 5 Gb.

Se stort på det. Ganger tre.

Lag deg en kraftig arbeidsstasjon ved å koble to RAID-systemer og to 5K-skjermer til de fire Thunderbolt 3-portene. Len deg tilbake og nyt arbeidet ditt i 44 millioner piksler.

Retina 5K-skjerm. Drøm i en milliard farger.

Det sier seg nesten selv: er det en iMac, har den en praktfull skjerm. Og iMac Pro skuffer selvsagt ikke. Skjermen på 27 tommer er den beste vi noen gang har laget, med 14,7 millioner piksler og en lysstyrke på imponerende 500 nit. Den slanke alt-i-ett-designen nærmest forsvinner bak den lekre skjermen – så du kan fokusere på innholdet. Og med stort fargerom (P3) og støtte for en milliard farger vises bilder med svært virkelighetstro gjengivelse på iMac Pro.

 • 500 nit
 • 43 % mer lyssterk
 • En milliard farger

  Støtte for 10-bits spatial og temporal halvtoning.

Se det som det er.
I en milliard farger.

En milliard farger på skjermen betyr virkelighetstro gjengivelse av bilder, med svært jevne graderinger og mye mindre banding.

Alt-i-ett-design.
Nye kreative muligheter.

iMac Pro gjemmer kraften til en arbeidsstasjon bak en lekker Retina 5K‑skjerm i en utforming som bare er fem millimeter på det tynneste. Hele systemet får strøm fra en enkelt kabel, slik at arbeidsområdet ser ryddig ut. Designen er vakkert funksjonell, og lar deg fokusere fullt ut på det du gjør – og ikke på hva du gjør det med.

Høy temperatur. Full kontroll.

For å få plass til så mye kraft i en syltynn design måtte vi finne en ny tilnærming til nedkjøling av systemet. Vi designet derfor kjølearkitekturen i iMac Pro på nytt, med to nyskapende vifter, et høykapasitets kjølelegeme og ekstra ventilasjon. Resultatet? Nesten 75 prosent bedre luftgjennom­strømming og 80 prosent bedre varmereduksjon. Så iMac Pro kan fint takle 500 watt – 67 prosent mer kraft enn iMacen på 27 tommer.

Helt nye høyttalere.
Et helt annet lydnivå.

Stereohøyttalerne i iMac Pro har fått en oppgradering med stort frekvensområde, dyp bass og mer volum. Så du kan høre slag på cymbalen, lydeffekter med flere lag eller samplet lyd forbløffende klart og tydelig. Og med fire stråleformede mikrofoner høres stemmen din klart og tydelig over bakgrunnsstøy.

Tilbehør med samme
mørke tiltrekning.

Det nye stellargrå tilbehøret matcher iMac Pro perfekt. Det er trådløst, oppladbart og vakkert. Magic Keyboard har talltastatur og leveres med enten Magic Mouse 2 eller Magic Trackpad 2.

 

Page one

Farmandstredet
Jernbanegaten 1D
3110 Tønsberg

Telefon 333 61 100
E-post butikk@pageone.no

 

ÅPNINGSTIDER

Farmandstredet
Man-Fre   10:00-20:00

Lørdag     10:00-18:00

Se farmandstredet.no for avvik.

 


Facebook