Nye 9,7-tommers

Nye 9,7-tommers

Akkurat som en PC. Bare helt annerledes.

Hvis den personlige datamaskinen ble funnet opp i dag – hvordan ville den ha sett ut? Den ville vært kraftig nok til å løse alle oppgaver. Lett nok til å bli tatt med overalt. Og så intuitiv at du kunne bruke den akkurat hvordan du ville – med berøringer, med et tastatur eller med en penn.¹ Kort sagt ville den ikke ha vært en PC. Den ville ha vært nye iPad.

Kraft til alt du gjør i dag. Og til det du oppdager i morgen.

Enlight Videoleap
Smart videoredigering.

A10 Fusion-chip.
Utviklet for ytelse.

64-bits arkitektur. Firekjernet prosessorarkitektur. Mer enn 3,3 milliarder transistorer. I klartekst: iPad er ufattelig rask. Noe som kommer godt med når du redigerer 4K-video, spiller grafikktunge spill eller prøver ut de nyeste appene med utvidet virkelighet.

Microsoft PowerPoint
Lag, rediger og vis
presentasjoner.

God til multitasking.
Så du blir det også.

iPad har krefter nok til at du kan bruke flere apper på én gang. Skriv en forretningsplan mens du søker på nettet og snakker med en kollega på FaceTime – samtidig. Det er enda enklere enn det låter.

Froggipedia
Se anatomien til en frosk med
utvidet virkelighet

Den mest oppslukende opplevelsen av utvidet virkelighet.

Utvidet virkelighet (AR) er en ny teknologi som plasserer virtuelle objekter i den virkelige verden. Og alt ved iPad – fra skjermen og prosessorkraften til kameraene og bevegelsessensorene – er utviklet for å gjøre AR-apper mer magiske enn noensinne.

Apper med utvidet virkelighet gir deg muligheter du aldri før har hatt. Lær noe nytt, i eller utenfor klasserommet. Løs problemer i hverdagen. Fordyp deg totalt i spill og underholdning. Med iPad og utvidet virkelighet kan du klare det utroligste.

Så allsidig at den er notisblokken din, kameraet ditt og alt imellom.

Notability
Enkelt å skrive notater
og merknader.

Apple Pencil. Få en
idé. Og få den ned.

iPad har alltid gjort det enkelt å samle ideer og notater. Og nå får du en helt ny måte å gjøre det på. Ta notater, mal en akvarell eller signer en leiekontrakt. Med Apple Pencil kan du gjøre det med umiddelbar respons og presisjon på pikselnivå. Den er like enkel i bruk som en vanlig penn – forskjellen er at du kan bruke den til veldig mye mer.

To flotte kameraer som kan mer enn å ta flotte bilder.

Med de innebygde kameraene på for- og baksiden kan du ta flotte bilder og storslagne videoer, skanne dokumenter, snakke på FaceTime – og til og med lage plantegninger ved hjelp av utvidet virkelighet.

Klar for alle slags skriveoppgaver med alle slags Bluetooth-tastaturer.

Skal du skrive noe – en forskningsartikkel, en e‑post eller et fantastisk filmmanus? iPad har et intuitivt skjermtastatur, men den er også kompatibel med alle slags Bluetooth-tastaturer.

Fullpakket med
kraftige apper.

Lag en låt med GarageBand, sett sammen en overbevisende presentasjon med Keynote eller film og rediger en kortfilm med iMovie. iPad leveres med en samling av apper fra Apple, så du kan være kreativ fra øyeblikket du tar den ut av esken.

Med over en million apper for iPad, er det nesten ingen grenser for hva den kan gjøre.

Hver eneste av de over 1,3 millioner iPad-appene er utviklet spesielt for den store iPad-skjermen. Det finnes apper for alt du vil gjøre – foto, tegning eller bare å få jobbene unna. Og det er lett å finne nye favoritter. I App Store presenterer redaktørene våre de beste nye appene.

Skapt for å bli med overalt ideene dine fører deg.

Tynn, lett, sterk.
Og i tre flotte finisher.

iPad er 7,5 mm tykk og veier under halvkiloen, så du får den lett med deg, uansett hvor du skal. Den er solid bygd, så du kan trygt ta den med deg overalt. Og den er like lekker som den er lett – du får den i sølv, stellargrå og en ny gullfinish.

Wi-Fi og 4G LTE.
På nett overalt.

iPad har Wi‑Fi hastigheter på opptil 866 Mbps og 4G LTE-hastigheter på opptil 300 Mbps.² Installerer du Apple SIM, kan du i tillegg koble deg til mobilnettverk i mer enn 180 land og områder. Så du har alltid muligheten til å se favorittprogrammet ditt på toget, sende en e‑post i full fart eller legge ut feriebildene mens du fortsatt er på ferie.

10 timers batteritid
på én lading.

Med heldagsbatteri gir iPad deg mer tid til å surfe på nettet, skrive, tegne, jobbe, handle eller hva du måtte ha lyst til mellom ladingene.³

Ta godt vare på alt
du har. Og ha det
med deg overalt.

Med iCloud er bildene, filene og notatene dine trygt oppbevart og lett tilgjengelige på alle enhetene dine. Filer-appen legger alle filene dine, uansett type, på samme sted – inkludert dem du lagrer med skytjenester som Google Drive, OneDrive og Box.

Utrolig teknologi som er utrolig lett å bruke.

Sveip, knip, trykk.
Så enkelt er det.

Å bruke iPad føles helt naturlig – selv om du aldri har gjort det før. Ved hjelp av Multi-Touch-bevegelser kan du bla gjennom bilder, redigere dokumenter og organisere filene dine bare ved å berøre Retina-skjermen på 9,7 tommer.

Dock. Full fart til favorittappene.

Med iOS 11 er nye Dock bare et sveip unna. Så det er lett å hente opp en annen app uten å gå tilbake til Hjem-skermen. Legg til favorittappene dine i Dock. Eller jobb med flere ting samtidig ved å åpne apper rett fra Dock.

Flytt det her.
Slipp det der.

Flytt og slipp er utviklet spesielt for Multi-Touch, og gjør det lett å flytte tekst, bilder og filer mellom apper, bare ved å berøre dem. Dra et bilde over i dokumentet ditt så det blir mer spennende å lese. Eller flytt et vedlegg til e‑posten du skriver. Du kan til og med velge flere objekter og flytte dem rundt med enkle fingerbevegelser.

ProCreate
Mal eller lag skisser og
illustrasjoner uansett hvor du er.

Retina-skjerm.
Like praktfull som
den er praktisk.

Den 9,7-tommers store Retina-skjermen tar alt du kan gjøre på iPaden til et helt nytt nivå. Uansett om du jobber med en forretningsplan eller maler et mesterverk, er skjermen så levende og klar at du ikke kan la være å ta på den. Og det er akkurat det som er poenget.Lås opp trygt
med Touch ID.

Touch ID gjør det enkelt og sikkert å låse opp iPaden. Bare legg fingeren på Touch ID-sensoren, så er du i gang.

 
 

Designet for
absolutt alle.

Den beste teknologien er den som alle kan bruke. Derfor er iPad er utstyrt med mange kraftige hjelpefunksjoner for mennesker med nedsatt syn, hørsel og motorikk, og lese- eller skrivevansker. Du kan snakke med Siri ved å skrive. Tilpasse skjermfargene for å øke lesbarheten. Eller få innholdet på skjermen lest opp for deg.

Nedsatt syn

Nedsatt hørsel

Motorikk

Lese- eller skrivevansker

Sammenlign

Finn en iPad som passer for deg.

 

Page one

Farmandstredet
Jernbanegaten 1D
3110 Tønsberg

Telefon 333 61 100
E-post butikk@pageone.no

 

ÅPNINGSTIDER

Farmandstredet
Man-Fre   10:00-20:00

Lørdag     10:00-18:00

Se farmandstredet.no for avvik.

 


Facebook