iMac

En lys idé har
blitt enda lysere.

En engasjerende brukeropplevelse du ikke får nok av. Det er tanken bak den nyeste iMacen. Og nå er den tanken blitt enda klarere. Nye iMac har fått splitter nye prosessorer, den nyeste grafikkteknologien, nyskapende lagringsløsninger og tilkoblingsmuligheter med større båndbredde. Alt dette kommer til uttrykk på den mest lyssterke og fargerike Retina-skjermen en iMac noen gang har hatt. Så hele opplevelsen blir mer oppslukende enn noen gang.

Ytelse

Skapt for fart.

Høyere ytelse hele veien.

Med syvende generasjon Intel Core i5- og i7-prosessorer og den nyeste grafikken med høy ytelse er iMac raskere og kraftigere enn noensinne. Og lagring går lynraskt nå som romslige Fusion Drive leveres som standard i begge Retina-modellene på 21,5 og 27 tommer. Så du kan gjøre alt du liker å gjøre på iMac. I full fart.

Grafikk som tar pusten
fra deg.

iMac har nye, kraftige grafikkprosessorer i Radeon Pro 500-serien, som gjør alt du ser på, verdt å se nærmere på. 27-tommers iMac med Retina 5K-skjerm er fullastet med 8 GB dedikert VRAM. Og 21,5-tommers iMac med Retina 4K-skjerm leveres med opptil 4 GB. Begge leverer visuelle effekter og 3D-grafikk med rå kraft i sin reneste form.

21,5 tommer med 4K-skjerm1

1,5x
1,5 x raskere videoredigering
3,0x
3,0 x raskere ytelse i spill
2,0x
2,0 x raskere 3D-grafikk

27-tommer med 5K-skjerm2

1,4x
1,4 x raskere videoredigering
1,5x
1,5 x raskere ytelse i spill
1,4x
1,4 x raskere 3D-grafikk
Full gass på alt du gjør.
 

Nye syvende generasjon Intel Core-prosessorer i alle iMacer. Det gir de høyeste hastighetene iMac noensinne har hatt – med opptil 4,2 GHz i standardkonfigurasjonen av modellene på 27 tommer og opptil 3,6 GHz i standardkonfigurasjonen av modellene på 21,5 tommer. Og Turbo Boost gir deg enda mer kraft når du bruker prosessorkrevende apper som Logic Pro eller Final Cut Pro. Alt foregår i bakgrunnen, men du merker forskjell på mange områder.

Opptil 4,5GHz Turbo Boost i modellene
på 27 tommer
Opptil 4,2GHz Turbo Boost i modellene
på 21,5 tommer
Lagring raskt som et lyn. Og smart som et uvær.

Lagring handler ikke bare om plass, men også om hastighet. Fusion Drive gir deg det beste fra to verdener. Appene og filene du bruker mest, lagres automatisk på en rask flashdisk, mens alt annet flyttes til en harddisk med stor kapasitet. Oppstart av maskinen, åpning av apper og import av bilder går raskere og mer effektivt med Fusion Drive. Den er nå standard på alle modellene på 27 tommer, mens den er tilgjengelig på 21,5-tommeren for bare kr XXX.

Opptil 50% raskere SSD 3  
Opptil 3TB Fusion Drive 4  

Retina-skjerm

Retina på sitt
skarpeste.

Klarere enn noen gang.
Flere farger enn noen gang.

Nye iMac har en enda mer briljant Retina-skjerm. Med en milliard farger og lysstyrke på 500 nit ser du grafikken på skjermen i et helt nytt lys. Pikseltettheten er så høy at du ikke kan skille ut én eneste en. Og teksten er så sylskarp og klar at til og med e-poster og dokumenter ser bedre ut enn noensinne. Det er rett og slett tidenes beste Retina-skjerm.

43% mer lyssterk
enn forrige modell
1 milliard farger  
Fargene du tar,
er fargene du får.

Verden er full av spektakulære farger, og iMac viser nå enda flere av dem på skjermen. Retina-skjermen har stort fargerom (P3) med avanserte rød-grønne lysdioder med fosfor i stedet for vanlige hvite lysdioder. Så alle de tre fargene – rødt, grønt og blått – er mer likt representert, og fargenyanser gjengis med bedre balanse og presisjon.

Hodetelefoner SDXC-kortplass USB 3 Thunderbolt 3 (USB-C) Gigabit Ethernet

Tilkobling

Thunderbolt 3.
Etabler noen
kraftige
forbindelser.

Ny generasjon. Dobbel fart. 
Dobbel båndbredde.

Alle iMac-modellene leveres med to Thunderbolt 3-porter (USB-C) som standard, hver av dem med en overføringshastighet på opptil 40 Gbps for eksterne harddisker og kameraer og dobbelt så stor båndbredde for video og skjermtilkobling. Fire USB 3-porter gir deg mange alternativer for skriveren, iPhone, minnepinner og annet tilleggsutstyr. Og med lynrask trestrømmers Wi-Fi og Bluetooth 4.2-trådløsteknologi har du raskt favorittinnholdet ditt tilgjengelig.

Dataoverføring på opptil 40 Gbps (dobbelt så raskt som forrige generasjon)

Koble til én5K-skjerm

Koble til én 5K-skjerm

Koble til
to 4K-skjermer

Design

Mye kan
skje på
fem millimeter.

Ikonisk design.
Avansert teknologi.
Et moderne kunstverk.

iMac har alltid vært den ultimate datamaskinen i både form og funksjon: en alt-i-ett-maskin der skjerm, prosessor, grafikkprosessor, lagring, minne og mye mer får plass i ett stilrent kabinett. Nye iMac har den mest avanserte, praktfulle skjermen vi noensinne har laget, og den er fylt med nye teknologier som tar kraft og ytelse til et helt nytt nivå.

Skjermpanelet 1,4mm  
Kabinett 5mm på det tynneste

Apple-tilbehør

Ladbart.
Lekkert.

Med nye Magic Keyboard med talltastatur går det som en lek å skrive dokumenter, redigere regneark eller navigere i Pro-apper. Og det fungerer sømløst med Magic Mouse 2 eller Magic Trackpad 2 på iMac.

Magic Keyboard med talltastatur

Enten du bruker det til arbeid eller til spill, går alt lett som bare det med nye Magic Keyboard med talltastatur.

Magic Keyboard

Den stilrene designen med lav profil og økt stabilitet gjør hvert tastetrykk mer behagelig og presist.

Magic Mouse 2

Multi-Touch-musen har en strømlinjeformet design og solid konstruksjon som gjør at den glir jevnt over underlaget.

Magic Trackpad 2

Med Force Touch-teknologi trykker du bare litt hardere hvor som helst på den store overflaten – for å gjøre mye mer.

macOS

Grunnen til
at ingenting
er som en Mac.

macOS er operativsystemet som driver alt du driver med på Macen. Med macOS Sierra er Siri blitt en del av Mac-opplevelsen – sammen med mer funksjonalitet for bilder, sikker netthandel og sømløs veksling mellom enheter.

Hvilken iMac?

Sammenlign funksjonene 
til de ulike iMac‑modellene,
og se hvilken som passer best for deg.

 • 21,5 tommers iMac

  iMac

  21,5 tommers

   

 • 21,5-tommers iMac med Retina 4K-skjerm

  iMac

  21,5 tommers

  med Retina 4K-skjerm

 • 27-tommers iMac med Retina 5K-skjerm

  iMac

  27 tommers

  med Retina 5K-skjerm

 

Page one

Farmandstredet
Jernbanegaten 1D
3110 Tønsberg

Telefon 333 61 100
E-post butikk@pageone.no

 

ÅPNINGSTIDER

Farmandstredet
Man-Fre   10:00-20:00

Lørdag     10:00-18:00

Se farmandstredet.no for avvik.

 


Facebook